Houd je pand in prima conditie

Kleinere werken & onderhoud

Een lekkage, een barst in je glas-in-loodraam, een scheur in de gevel, een muur plaatsen of uitbreken, houtrot in de kozijnen, stankoverlast uit de kruipruimte, afgebrokkeld stucwerk, kromme deuren of andere kleine klussen die je wilt laten uitvoeren? Met het goed en snel oplossen van deze kleinere zaken blijft je pand in prima conditie. Bouwbedrijf Balemans regelt het voor je. Kunnen wij je helpen met een lastig karwei of met onderhoud aan jouw pand?

Zo werken wij

Een van onze vakmensen komt bij je langs om de situatie te bekijken en het werk in te schatten. Je krijgt snel een duidelijke richtprijs, met een mogelijke startdatum en de verwachte doorlooptijd. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Wil je een deel van het werk liever zelf doen? In overleg is alles mogelijk.

Wij maken het

Doordat we in onze eigen werkplaats al het hout-en timmerwerk zelf uitvoeren, kunnen we alles op maat maken. Denk aan kozijnen, deuren, plinten of boeiboorden. Ook reparaties en restauraties voeren we in onze ambachtelijke werkplaats uit. 

Meer weten over kozijnen & timmerwerk

Zelf doen?

Uiteraard adviseren wij je graag als het om onderhoud gaat. Wij checken bijvoorbeeld of het huis wel voldoende 'winterklaar' is. De punten ter verbetering, die uit de check volgen, kun je natuurlijk ook zelf aanpakken. Weten wat je nog meer kan doen om de winter voor te blijven? 

En om met goed onderhoud de levensduur van je pand te verlengen en de onderhoudskosten laag te houden? Jaco Balemans geeft je concrete tips in deze blog.

Jouw project, onze zorg

Al ruim 45 jaar verzorgt Balemans renovatie- en verbouwprojecten in West-Brabant. Zo hebben wij al diverse gevelrenovaties en kozijnvervangingen gedaan in bijvoorbeeld Breda en Tilburg. Laat je inspireren. Bekijk daarvoor onze projecten.

Verbouwing woning uit 1980

Breda

Bij de eerste aanvraag van deze klant zaten de oorspronkelijke bouwtekeningen en foto’s van de bestaande situatie. Dat helpt enorm bij het inschatten van de hoeveelheid werkzaamheden. Het ging om een opfrisbeurt van de ‘natte groepen’ maar ook om de verbouwing van de keuken en enkele isolerende ingrepen om de woning te verduurzamen.

Bekijk dit project

Maatwerkdeur met glas-in-lood

Bekijk dit project

Plaatsing en-suitedeuren, jaren ’30 woning

Bekijk dit project

Dit zeggen onze klanten

Natuurlijk vinden we het heerlijk om te vertellen over ons werk dat we met zoveel passie uitvoeren. Voor jou is het misschien nog leuker om van onze klanten zelf te horen wat ze van ons werk vinden. Dit is wat onze klanten zeggen.

“Drie keer blij met mijn keuze voor Balemans”

‘Ik was drie keer blij met mijn keuze voor Balemans’ zegt deze bewoner uit Princenhage, terugkijkend op de verbouwing die Balemans voor hem uitvoerde.

Bekijk deze referentie

Op zoek naar een betrouwbaar bouwbedrijf?

Voor kleinere werken of onderhoud aan je pand of woning?