Kleinere werken & onderhoud

Uw pand in prima conditie

Een lekkage, een barst in uw glas-in-lood-raam, scheur in de gevel, een muur plaatsen of uitbreken, houtrot in de kozijnen, stankoverlast uit de kruipruimte, kromme deuren, kleinere klussen die uitgevoerd moeten worden of afgebrokkeld stucwerk? Het zijn stuk voor stuk de wat kleinere zaken die u snel en goed wil oplossen, zodat uw pand in prima conditie blijft. Bouwbedrijf Balemans regelt het.

Kunnen wij u helpen met een lastig karwei of onderhoud van uw pand? Neem gerust contact op.

Zo gaan we te werk

Een van onze vakmensen komt vrijblijvend bij u langs om de situatie te bekijken en het werk in te schatten. U krijgt snel een duidelijke richtprijs, mogelijke startdatum en doorlooptijd, zodat u weet waar u aan toe bent. Wilt u een gedeelte van het werk zelf doen? Ook dat is mogelijk. Alles kan in overleg.

Wij maken het

Doordat we in onze eigen werkplaats al het hout-en timmerwerk zelf uitvoeren, kunnen we alles op maat maken. Denk aan kozijnen, deuren, plinten of boeiboorden. Ook reparaties en restauraties voeren we in onze ambachtelijke werkplaats uit. Wilt u meer weten? Lees dan hier verder.

Zelf doen?

Uiteraard adviseren wij u graag als het om onderhoud gaat. Wij checken bijvoorbeeld of uw huis wel voldoende 'winterklaar' is. De punten ter verbetering, die uit de check volgen, kunt u natuurlijk ook zelf aanpakken. Weten wat je nog meer kan doen om de winter voor te blijven? Klik op de button om het in de blog van Balemans te lezen. 

Blog van Balemans over hoe je je huis winterklaar maakt.Niet alleen je huis winterklaar maken, kunt u zelf doen. Ook het onderhoud. In deze blog van Jaco Balemans geeft hij concrete tips om de levensduur van uw pand te verlengen en de kosten laag te houden.

Gerelateerde projecten Bekijk alle

Transformatie: Van rookhuisje naar tuinhuisje.

Lees verder

Uitbouw jaren dertig woning

Lees verder

Buitenberging

Lees verder

Nieuwe kozijnen

Lees verder

Lijkenhuisje op begraafplaats Haagveld Breda

Lees verder

Onderhoud aan de Sacramentskerk Breda

Lees verder

Contactgegevens

Bouwbedrijf Balemans
Hoenderparkweg 14
4838 BK Breda

T 076-5212901
E info@balemans.nl

Kantoortijden: 07.00 - 16.30 uur

Contact opnemen