Houd je pand in prima conditie

Kleinere werken & onderhoud

Een lekkage, een barst in je glas-in-loodraam, een scheur in de gevel, een muur plaatsen of uitbreken, houtrot in de kozijnen, stankoverlast uit de kruipruimte, afgebrokkeld stucwerk, kromme deuren of andere kleine klussen die je wilt laten uitvoeren? Met het goed en snel oplossen van deze kleinere zaken blijft je pand in prima conditie. Bouwbedrijf Balemans regelt het voor je. Kunnen wij je helpen met een lastig karwei of met onderhoud aan jouw pand?

Zo werken wij

Een van onze vakmensen komt bij je langs om de situatie te bekijken en het werk in te schatten. Je krijgt snel een duidelijke richtprijs, met een mogelijke startdatum en de verwachte doorlooptijd. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Wil je een deel van het werk liever zelf doen? In overleg is alles mogelijk.

Wij maken het

Doordat we in onze eigen werkplaats al het hout-en timmerwerk zelf uitvoeren, kunnen we alles op maat maken. Denk aan kozijnen, deuren, plinten of boeiboorden. Ook reparaties en restauraties voeren we in onze ambachtelijke werkplaats uit. 

Meer weten over kozijnen & timmerwerk

Zelf doen?

Uiteraard adviseren wij je graag als het om onderhoud gaat. Wij checken bijvoorbeeld of het huis wel voldoende 'winterklaar' is. De punten ter verbetering, die uit de check volgen, kun je natuurlijk ook zelf aanpakken. Weten wat je nog meer kan doen om de winter voor te blijven? 

En om met goed onderhoud de levensduur van je pand te verlengen en de onderhoudskosten laag te houden? Jaco Balemans geeft je concrete tips in deze blog.

Jouw project, onze zorg

Al ruim 45 jaar verzorgt Balemans renovatie- en verbouwprojecten in West-Brabant. Zo hebben wij al diverse gevelrenovaties en kozijnvervangingen gedaan in bijvoorbeeld Breda en Tilburg. Laat je inspireren. Bekijk daarvoor onze projecten.

Nooit meer lekkages in deze vrijstaande woning

Breda

Hans en Tonny Nouwens hadden al jaren last van lekkages in hun moderne vrijstaande woning in de Haagse Beemden. Tot een echte oplossing was het nog nooit gekomen, vertelden ze ons.

Bekijk dit project

Restauratie van een rijksmonumentale boerderij

Bekijk dit project

Restauratie lijkenhuisje op begraafplaats Haagveld

Bekijk dit project

Dit zeggen onze klanten

Natuurlijk vinden we het heerlijk om te vertellen over ons werk dat we met zoveel passie uitvoeren. Voor jou is het misschien nog leuker om van onze klanten zelf te horen wat ze van ons werk vinden. Dit is wat onze klanten zeggen.

Pas nu Balemans is geweest, is ons huis écht af

Ook na 32 jaar vinden we ons huis nog steeds bijzonder. We hebben het zelf in 1985/1986 laten ontwerpen en bouwen. Helaas is het nooit goed gebouwd. Pas nu Balemans is geweest, is ons huis écht af.

Bekijk deze referentie

Op zoek naar een betrouwbaar bouwbedrijf?

Voor kleinere werken of onderhoud aan je pand of woning?