Eefje en Johan

"Balemans gaf invulling aan onze ideeën"

Eefje en Johan

Toen we dit huis uit 1927 kochten, was het heel netjes onderhouden. We hadden er zo met ons gezin kunnen gaan wonen. Toch kozen we voor een verbouwing om er echt óns huis van te maken. Vanuit diverse kanten hadden we goede verhalen gehoord over de kwaliteit van Bouwbedrijf Balemans. Daarom namen we vrijwel direct na de aankoop contact met hen op. Iedereen om je heen maakt je toch een beetje zenuwachtig over het feit dat het zo moeilijk is om in deze tijd een goede aannemer te vinden. Het gaf ons rust dat zij de garantie gaven dat zij altijd binnen acht weken na het tekenen van de offerte zouden kunnen starten. Het vertrouwen dat het op tijd goed zou komen, dát was voor ons het belangrijkste. Vanaf het offertestadium hebben zij met ons meegedacht over de verbouwing van de woonkamer/gang, keuken en de aanleg van een tweede badkamer. Vlak voor de start van de verbouwing namen projectbegeleider Dennis en vakman Arjan alles nog eens persoonlijk met ons door. Het is fijn om vooraf te weten wat je te wachten staat.

Wij hadden vooral voor ogen hoe het eindresultaat eruit moest zien. Balemans liet weten wat bouwtechnisch wel of niet kon en gaf invulling aan onze ideeën. Zij deden 90% van het denkwerk vooraf – zoals suggesties over het type balustrade – waarna wij uit enkele opties konden kiezen. De verbouwing duurde vijf weken. In die periode was Arjan ons aanspreekpunt. Een echte vakman voor wie geen moeite teveel was en met wie het fijn schakelen was. Hij stemde de diverse werkzaamheden goed op elkaar af, zodat niemand elkaar in de weg liep.

Toen Arjan hoorde dat we nog enkele weken op het plaatsen van de keuken moesten wachten, regelde hij het zo dat we makkelijk gebruik konden maken van de wateraansluiting. Op de dag van onze verhuizing was de oplevering. Onze lampen hingen er nog eerder dan dat de spullen er waren! Met dank aan de elektricien die dit als extra service voor ons deed. Zo lief! We wonen er nu enkele maanden en het is precies geworden zoals we voor ogen hadden. Een fijne sfeer, het voelt als thuiskomen.

Eefje en Johan

Keuken en woonkamer zijn één na doorbraak

Breda
Bekijk dit project

Voor jou gevonden!

Een betrouwbare aannemer voor advies, restauratie, verbouwing, renovatie, timmerwerk op maat en/ of onderhoud aan je pand of woning.