Prettig verbouwen en renoveren

Verbouwing & renovatie

Jouw pand is aan een opknapbeurt toe? Je wilt meer ruimte? Een aanbouw of dakkapel? Nieuwe keuken, badkamer of misschien de zolder verbouwen? Een gevelrenovatie van jouw huis in Breda? Bij ons zit je goed. We zijn van alle markten thuis. Bovendien aangesloten bij Bouwgarant en Vakgroep Restauratie. Dat geeft je volledige zekerheid en garantie. Naast grotere verbouwingen kun je ook bij ons terecht voor kleinere werken en onderhoud.

Samenwerken aan bouwen

Wij denken graag mee. Iedere situatie is anders. Daarom komen we altijd eerst langs om samen te kijken welke werkzaamheden nodig zijn. Door onze jarenlange ervaring kunnen we jou uitstekend adviseren over de verschillende mogelijkheden en opties. Ons motto is niet voor niks samenwerken aan bouwen.

Geen financiële verrassingen achteraf

Je krijgt vooraf een helder en eerlijk inzicht in de werkelijke kosten. We maken een gedetailleerde en volledige offerte. Hierin zijn ook de kosten van de onderaannemers opgenomen. Tijdens het werk waken we over het budget zodat je achteraf geen vervelende verrassingen krijgt.

Ik wil meer weten over de werkwijze

Alles goed geregeld

Bij een verbouwing of renovatie komt heel wat kijken. Sloopwerk, timmerwerk, stucwerk, schilderwerk, installatiewerk en zo meer. Maak je geen zorgen, wij coördineren en regelen alles voor je. Van de eerste tot de laatste minuut. Het timmerwerk voeren we uit in onze eigen ambachtelijke werkplaats. Daarnaast werken we samen met gecertificeerde en betrouwbare bouwpartners. Je houdt één aanspreekpunt. Dat zijn wij. Specialisten in bestaande bouw.

Meer weten over kozijnen & timmerwerk

Geef ons gerust de sleutel

Een verbouwing of renovatie is ingrijpend. Zeker als je tijdens de werkzaamheden in het pand woont. We proberen de overlast zoveel mogelijk te beperken. We maken duidelijke afspraken, houden de werkplek opgeruimd en werken met vaste mensen. Woon je (tijdelijk) op een ander adres, of ga je tijdens de verbouwing op vakantie? Geef ons met een gerust hart de sleutels van jouw huis. Wij zorgen voor een mooi eindresultaat. Zoals afgesproken.

Jouw project, onze zorg

Al ruim 45 jaar verzorgt Balemans renovatie- en verbouwprojecten in West-Brabant. Zo hebben wij al diverse gevelrenovaties en kozijnvervangingen gedaan in bijvoorbeeld Breda en Tilburg. Laat je inspireren. Bekijk daarvoor onze projecten. Of kijk naar bovenstaande film, met enkele timmerlieden van ons in de hoofdrol. Marino en Ad zijn beiden werkzaam in onze (machinale) werkplaats.

Totaalplan voor renovatie en verduurzamen herenhuis uit 1901

Ginneken, Breda

Pieter en Myrte zaten nog in het aankoopproces van een herenhuis in het Ginneken, toen ze ons al betrokken bij het maken van een totaalplan voor de renovatie van deze woning.

Bekijk dit project

Meedenken met klanten over verbouwing keuken, Zandberg-West

Bekijk dit project

Interne verbouwing vrijstaande woning

Bekijk dit project

Dit zeggen onze klanten

Natuurlijk vinden we het heerlijk om te vertellen over ons werk dat we met zoveel passie uitvoeren. Voor jou is het misschien nog leuker om van onze klanten zelf te horen wat ze van ons werk vinden. Dit is wat onze klanten zeggen.

“De belangrijkste vraag: hoe krijgen we een herenhuis uit 1901 energiezuinig?”

Zou het lukken om een herenhuis uit 1901 dusdanig te verduurzamen dat het mogelijk is om de overstap te maken naar all-electric? Pieter en Myrte durfden het aan, samen met Bouwbedrijf Balemans. Met succes, want hun huis is van het gas af. Na een verbouwing van iets meer dan een jaar verhuisden zij met hun jonge gezin van Amstelveen naar Breda.

Bekijk deze referentie

Op zoek naar een betrouwbaar bouwbedrijf?

Voor je verbouwing en/ of renovatie van je pand of woning?