Verbouwing & renovatie

Prettig verbouwen en renoveren

Uw pand is aan een opknapbeurt toe? U wilt meer ruimte? Een aanbouw of dakkapel? Nieuwe keuken, badkamer of misschien de zolder verbouwen? Een gevelrenovatie van uw huis in Breda? Bij ons zit u goed. We zijn van alle markten thuis. Bovendien aangesloten bij Bouwgarant en Vakgroep Restauratie. Dat geeft u volledige zekerheid en garantie. Naast grotere verbouwingen kunt u ook bij ons terecht voor kleinere werken en onderhoud.

Maak een afspraak voor vrijblijvend gesprek of vraag een offerte aan.

Samenwerken aan bouwen

Wij denken graag met u mee. Iedere situatie is anders. Daarom komen we altijd eerst langs om samen met u te kijken welke werkzaamheden nodig zijn. Door onze jarenlange ervaring kunnen we u uitstekend adviseren over de verschillende mogelijkheden en opties. Ons motto is niet voor niks samenwerken aan bouwen.

Hoe pak je dat verbouwen nu het beste aan? Klik op onderstaande button om de blog van Jaco Balemans te lezen.

Link naar de blog van Balemans: hoe kies je de juiste bouwpartner?

Geen financiële verrassingen achteraf

U krijgt vooraf een helder en eerlijk inzicht in de werkelijke kosten. We maken een gedetailleerde en volledige offerte. Hierin zijn ook de kosten van de onderaannemers opgenomen. Tijdens het werk waken we over het budget zodat u achteraf geen vervelende verrassingen krijgt. Wilt u meer weten over onze werkwijze? Lees dan hier verder.

Alles goed geregeld

Bij een verbouwing of renovatie komt heel wat kijken. Sloopwerk, timmerwerk, stucwerk, schilderwerk, installatiewerk en zo meer. Maakt u zich geen zorgen, wij coördineren en regelen alles voor u. Van de eerste tot de laatste minuut. Het timmerwerk voeren we uit in onze eigen ambachtelijke werkplaats. Daarnaast werken we samen met gecertificeerde en betrouwbare bouwpartners. U houdt één aanspreekpunt. Dat zijn wij.

Geef ons gerust de sleutel

Een verbouwing of renovatie is ingrijpend. Zeker als u tijdens de werkzaamheden in het pand woont. We proberen de overlast zoveel mogelijk te beperken. We maken duidelijke afspraken, houden de werkplek opgeruimd en werken met vaste mensen. Woont u (tijdelijk) op een ander adres, of gaat u tijdens de verbouwing op vakantie? Geef ons met een gerust hart de sleutels van uw huis. Wij zorgen voor een mooi eindresultaat. Zoals afgesproken.

Uw project, onze zorg

Al meer dan 40 jaar verzorgt Balemans diverse renovatie- en verbouwprojecten in West-Brabant. Zo hebben wij al diverse gevelrenovaties en kozijnvervangingen gedaan in bijvoorbeeld Breda en Tilburg. Neem een kijkje bij onze projecten en laat je inspireren. 

Gerelateerde projecten Bekijk alle

Lekkage maakt renovatie badkamer een must !

Lees verder

Verbouwing jaren ’30 woning

Lees verder

Keuken en woonkamer zijn één na doorbraak

Lees verder

Verbouwing keuken en bijkeuken

Lees verder

Verbouwing van een (voormalige) paardenstal

Lees verder

Bouwkundig herstel brandschade historische woonboerderij

Lees verder

Verbouwing woonhuis Ginnekenweg Breda

Lees verder

Lichter en moderner maken van woning

Lees verder

Uitbouw jaren dertig woning

Lees verder

Restauratie van een rijksmonumentale boerderij

Lees verder

Uitbreiding keuken, plaatsing serre, nieuwe badkamer en cv

Lees verder

Bouw en bouwbegeleiding restaurant Gaudim in Breda

Lees verder

Contactgegevens

Bouwbedrijf Balemans
Hoenderparkweg 14
4838 BK Breda

T 076-5212901
E info@balemans.nl

Kantoortijden: 07.00 - 16.30 uur

Contact opnemen