E

Restaurateur Geertruidenberg

Restaurateur Geertruidenberg met 40 jaar ervaring

Restaureren is een vak apart. En dat weten wij maar al te goed. Daarom is Bouwbedrijf Balemans een gecertificeerd en erkend restaurateur in Geertruidenberg en omgeving. In de afgelopen jaren hebben wij vele ervaring opgedaan in de restauratie van monumentale panden, kerken, sierlijsten en ornamenten. Voor zowel zakelijke als voor particuliere klanten hebben wij al succesvolle restauratieprojecten uitgevoerd. Ook denken wij mee aan het moderniseren van het pand, met behoud van de authentieke details.

Moderniseren met behoud van authentieke details

Leven en werken in een monumentaal pand is bijzonder en een hele ervaring. Maar u wilt natuurlijk geen concessies doen op uw leefomgeving. Denk aan bijvoorbeeld isolatie, dubbel glas en het gebruik van duurzame materialen. Wij denken graag met u mee om uw project te restaureren en in de oude staat terug te brengen, en daarnaast uw leef comfort anno nu te moderniseren.

Uw restauratie project bespreken? Wij komen graag langs.

Wat wilt u restaureren?

Als restaurateur in Geertruidenberg en omgeving hebben wij al vele monumentale panden, kerken en bijgebouwen mogen restaureren. Zowel buiten als binnen kunnen wij restauratiewerkzaamheden uitvoeren. Voor buiten kunt u bijvoorbeeld denken aan voorgevelrestauratie, voegwerk, metselwerk, kozijnen, deuren, raamluiken, daken en goten. Daarnaast voeren wij ook constructie- en metselwerkzaamheden uit.

Binnen kunt u onder andere denken aan timmerwerk, trappen, deuren, plafonds, tegelwerk, sierlijsten, ornamenten en nog veel meer. Blijk onze projecten om te zien wat wij in de afgelopen jaren allemaal hebben mogen uitvoeren.

Bekijk onze projecten

Wij komen graag met u in contact

Heeft u restauratieplannen? Wij komen graag een keertje kennismaken om samen naar uw restauratieplannen te gaan kijken. Neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons op telefoonnummer 076-5212901

Gerelateerde projecten

Restauratie Rijksmonument “De Drye Astonnen”.

Lees verder

Restauratie monumentaal pand ‘Mon Plaisir’.

Lees verder

Restauratie monumentale Vlaamse schuur

Lees verder

Restauratie Nederlands Hervormde Kerk Numansdorp

Lees verder

Restauratie Evangelisch Lutherse Kerk Breda

Lees verder

Restauratie gemeentelijk monument

Lees verder