Restaurateur Geertruidenberg

Restaurateur Geertruidenberg met 45 jaar ervaring

Restaureren is een vak apart

Dat weten wij maar al te goed. Daarom is Bouwbedrijf Balemans een gecertificeerd en erkend restaurateur in Geertruidenberg en omgeving. In de afgelopen jaren hebben wij veel ervaring opgedaan in de restauratie van monumentale panden, kerken, sierlijsten en ornamenten. Voor zowel zakelijke als voor particuliere klanten hebben wij al succesvolle restauratieprojecten uitgevoerd. Ook denken wij mee aan het moderniseren van het pand, met behoud van de authentieke details.

Moderniseren met behoud van authentieke details

Leven en werken in een monumentaal pand is bijzonder en een hele ervaring. Maar je wilt natuurlijk geen concessies doen op de leefomgeving. Denk aan isolatie, dubbel glas en het gebruik van duurzame materialen. Wij denken graag met je mee om jouw project te restaureren en in de oude staat terug te brengen. Inclusief het moderniseren van het leefcomfort.

Wat wil je restaureren?

Als restaurateur in Geertruidenberg en omgeving hebben wij al vele monumentale panden, kerken en bijgebouwen mogen restaureren. Zowel buiten als binnen kunnen wij restauratiewerkzaamheden uitvoeren. Voor buiten denk bijvoorbeeld aan voorgevelrestauratie, voegwerk, metselwerk, kozijnen, deuren, raamluiken, daken en goten. Daarnaast voeren wij ook constructie- en metselwerkzaamheden uit.

Binnen kan je onder andere denken aan timmerwerk, trappen, deuren, plafonds, tegelwerk, sierlijsten, ornamenten en nog veel meer. Bekijk onze projecten om te zien wat wij in de afgelopen jaren allemaal hebben mogen uitvoeren.

Bekijk ons werk

restauratietips

Regelmatig deelt Bouwbedrijf Balemans interessante weetjes en tips voor monumenten eigenaren via onze eigen blog.

Een aantal tips op een rijtje: 

  • De tip van Balemans: de Restauratieladder (zie link)
  • De tip van Balemans: eigenaar van een monument? Word lid van de "community" van het Nationaal Restauratiefonds (zie link)
  • De tip van Balemans: beschermen en restaureren van glas in lood (zie link)
  • De tip van Balemans: wat zijn rijksmonumenten? (zie link)
  • De tip van Balemans: genieten van historisch erfgoed in het buitenland (zie link)
Tips om zelf thuis te doen

Wij komen graag in contact

Heeft u restauratieplannen? Wij komen graag een keertje kennismaken om samen naar uw restauratieplannen te gaan kijken. Neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons op telefoonnummer 076-5212901.

Neem contact op