E

Restauratie Breda

Restauratie is een vak apart

En dat weten wij maar al te goed. Uw monument vertrouwt u alleen toe aan de jusite mensen, die met de grootste zorg aandacht geven aan uw monument. Daarom is uw monument bij ons in de juiste handen.

Bouwbedrijf Balemans mag zich met trots de enige "Erkend Restauratie Bouwbedrijf" van Breda en omstreken noemen. Wij restaureren al meer dan 40 jaar in Breda en hebben al vele rijsmonumenten, gemeentelijke monumenten en provinciale monumenten mogen restaureren, voor zowel zakelijke als voor particuliere klanten.

 

Moderniseren met behoud van authentieke details

Wij werken op ambachtelijke wijze. Het timmerwerk wordt compleet het de hand gemaakt in onze werkplaats, waar wij echt ambachtswerk afleveren. Samen met u wordt er gekeken naar het best passende soort hout en de profilering die wij mogen toepassen. Daarnaast kijken wij ook naar de moderne aspecten zoals isolatie en dubbel glas. Zo moderniseren wij uw monument, met het behoud van authentieke details.

Restauratie Breda

Bekijk hier een recente restauratie die wij aan de Catharinastraat in Breda hebben uitgevoerd.

Restauratie project in Breda

Heeft u een (rijks)monument of authentieke details in uw pand in Breda die u wilt laten restaureren? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en de begroting. Neem vrijblijvend contact met ons op, dan maken vrij graag een afspraak om uw plannen te bespreken.

Neem contact met ons op
Gerelateerde projecten

Restauratie Rijksmonument “De Drye Astonnen”.

Lees verder

Restauratie monumentaal pand ‘Mon Plaisir’.

Lees verder

Restauratie rijksmonument Catharinastraat Breda

Lees verder

Restauratie Evangelisch Lutherse Kerk Breda

Lees verder

Gevelrestauratie van een woning

Lees verder