Restaureren is een vak apart

En dat weten wij maar al te goed. Jouw monument vertrouw je alleen toe aan de jusite mensen, die met de grootste zorg aandacht geven aan het monument. Daarom is jouw monument bij ons in de juiste handen.

Bouwbedrijf Balemans mag zich met trots de enige "Erkend Restauratie Bouwbedrijf" van Breda en omstreken noemen. Wij restaureren al meer dan 45 jaar in Breda en hebben al vele rijksmonumenten, gemeentelijke en provinciale monumenten mogen restaureren, voor zowel zakelijke als particuliere klanten.

Moderniseren met behoud van authentieke details

Wij werken op ambachtelijke wijze. Het timmerwerk wordt deels nog met de hand gemaakt in onze werkplaats, waar wij echt ambachtswerk afleveren. Samen met jou wordt gekeken naar het best passende soort hout en de profilering die wij mogen toepassen. Daarnaast kijken wij ook naar moderne aspecten zoals isolatie en (monumenten) glas. Zo moderniseren wij jouw monument met het behoud van authentieke details.

Restauratieproject in Breda

Heeft u een (rijks)monument of authentieke details in jouw pand in Breda die je wilt laten restaureren? Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en de begroting. Neem vrijblijvend contact met ons op, dan maken wij graag een afspraak om je plannen te bespreken en realiseren.

Neem dan contact op