Aannemer Oosterhout

Balemans, uw aannemer in Oosterhout

Bouwbedrijf Balemans is al meer dan 45 jaar actief

Als aannemer in Oosterhout voor aanbouw, verbouw, restauratie en renovatie projecten. Sinds 1974 zijn wij al actief in Oosterhout en omgeving en hebben wij zowel particuliere als zakelijke klanten geholpen met diverse aanbouw-, verbouw en restauratie projecten. Door de jaren heen hebben wij al diverse panden in ere hersteld. Balemans gaat altijd voor de hoogste kwaliteit, daarom zijn wij aangesloten bij Bouwgarant en de Vakgroep Restauratie. Zo weet je zeker dat jouw bouwproject bij ons in de juiste handen is.

Onze eigen werkplaats

Als aannemer in Oosterhout hebben wij voor vele projecten gebruik gemaakt van onze eigen werkplaats. In deze werkplaats worden houten kozijnen en deuren op maat gemaakt. Wij kunnen het houtwerk ook compleet renoveren of restaureren, waarbij wij ook rekening houden met isolatie en gebruikte materialen.

Meer weten over kozijnen & timmerwerk

Waarom kiezen voor Bouwbedrijf Balemans als aannemer in Oosterhout?

  • Afspraak is afspraak. Onze werkwijze is transparant. We delen onze kennis en informatie met jou als klant. Omdat we aangesloten zijn bij Bouwgarant en Vakgroep Restauratie heb je optimale zekerheid en garantie en weet je zeker dat het project bij ons in de juiste handen is.
  • Persoonlijk contact. We overleggen, denken mee en adviseren. Hoe beter we weten wat je wil, des te beter kunnen we daar op inspelen en des te mooier is het eindresultaat.
  • Kwaliteit en vakmanschap. Ieder project, klein of groot, geven we evenveel aandacht. We willen dat het werk dat we afleveren gewoon goed is. Dat geldt voor een complete verbouwing of restauratie, waarbij Bouwbedrijf Balemans als bouwpartner meedenkt, maar ook voor een kleine (onderhouds)klus.
  • Respect voor mens, omgeving en materiaal. Wat we doen moet goed zijn. Ook op de lange termijn. Al het afval wordt op ons terrein zoveel mogelijk gescheiden afgevoerd. In ons werk passen we energiebesparende oplossingen toe of adviseren we daarover. 
Hoe wij te werk gaan

Als aannemer in Oosterhout helpen wij ook bij aanbouw-, verbouw- of restauratieplannen

Heb je plannen voor een aanbouw, verbouw, renovatie of restauratie project en ben je op zoek naar een aannemer in Oosterhout? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag eens vrijblijvend langs om uw plannen en de mogelijkheden te bespreken. Vul het contactformulier in, bel ons op 076-5212901 of stuur vrijblijvend een email naar info@balemans.nl.

Neem contact op