Aannemersbedrijf Etten-Leur

Hulp nodig van een aannemersbedrijf in Etten-Leur?

Wij zijn een erkend aannemersbedrijf

Met meer dan 45 jaar ervaring zijn wij dé aannemer voor al uw aanbouw, verbouw, renovatie en restauratie projecten. Voor zowel zakelijke als particuliere bouwprojecten. Kom met ons in contact om de bouwplannen te bespreken en ontvang een volledig vrijblijvend advies van ons.

Een aannemersbedrijf in Etten-Leur met kwaliteitskeurmerk

Ben je op zoek naar een betrouwbare aannemer voor jouw bouwproject? Wanneer het gaat om bouwen en/of restaureren kan je bij dit aannemersbedrijf in Etten-Leur rekenen op een kwalitatief hoogwaardig resultaat. Balemans is namelijk lid van de Vakgroep Restauratie en we zijn daarnaast ook aangesloten bij Bouwgarant. Hiermee verzekeren wij onze klanten dat hun project op professionele wijze wordt aangepakt en het gewenste resultaat wordt behaald.

Meer weten over Bouwgarant

De diensten die wij als aannemersbedrijf in Etten-Leur aanbieden

Ook bij kozijnen en timmerwerk ben je bij ons aan het juiste adres. Jouw woning verdient het best mogelijke resultaat. Of het nu gaat om nieuwe kozijnen of renovatie, je kan bij ons altijd rekenen op ambachtelijk timmerwerk op maat. Hier hebben we onze eigen werkplaats voor waar we kozijnen op maat maken voor de woning. Onze ervaren specialisten helpen je ook bij de keuze van de materialen en het houtsoort zodat je een weloverwogen beslissing kan nemen.

Vraag naar advies van ons aannemersbedrijf in Etten-Leur

Heb je nog vragen of wil je meer weten over onze diensten? Neem contact op met een van onze medewerkers, zij beantwoorden met plezier al de vragen. Misschien heb je nog geen concrete plannen en wil je graag geadviseerd worden over de mogelijkheden die er zijn. Ook dan kunnen onze experts je goed van dienst zijn. Vraag naar een vrijblijvend advies van ons. Dit kan door te bellen naar 076-5212901 of te mailen naar info@balemans.nl.

Wat vinden onze klanten