Bouwbedrijf Oosterhout

Bouwbedrijf in Oosterhout nodig?

Maak kennis met de experts en professionals van Bouwbedrijf Balemans

Op zoek naar een bouwbedrijf in Oosterhout voor uw verbouw-, renovatie- of restauratieproject? Al meer dan 45 jaar werken wij aan diverse bouwprojecten in Oosterhout voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Van herstelwerkzaamheden tot aan het plaatsen van een complete aanbouw, wij hebben de kennis en de mensen om deze projecten voor jou tot een succes te maken.

Gecertificeerd bouwbedrijf in Oosterhout

Wij zijn een van de weinige aannemers die werken als een gecertificeerd bouwbedrijf in Oosterhout. Wij zijn aangesloten bij Bouwgarant en de Vakgroep Restauratie. 

  • Kiezen voor een Bouwgarant-aannemer, dat is kiezen voor optimale zekerheid bij jouw bouw-,  verbouw- of renovatieproject. Wij voldoen aan alle strenge eisen die Bouwgarant stelt aan hun leden zoals certificeringen, diploma's, hoge kwaliteitsnormen en aantoonbare ervaring.
  • Ook zijn wij aangesloten bij het select gezelschap dat zich "erkend restauratie bouwbedrijf" mag noemen. Ons lidmaatschap van de Vakgroep Restauratie laat zien dat wij aan alle strenge kwaliteitseisen voldoen die deze branchevereniging stelt. 

Met deze twee prachtige certificeringen tonen wij aan dat uw bouwproject bij ons bouwbedrijf in Oosterhout altijd in de juiste handen is.

Meer weten over Bouwgarant

Waarom kiezen voor Bouwbedrijf Balemans?

  • Afspraak is afspraak. Onze werkwijze is transparant. We delen onze kennis en informatie met jou als klant. Omdat we aangesloten zijn bij Bouwgarant en Vakgroep Restauratie heb je optimale zekerheid en garantie en weet je zeker dat het project bij ons in de juiste handen is.
  • Persoonlijk contact. We overleggen, denken mee en adviseren. Hoe beter we weten wat je wil, des te beter kunnen we daar op inspelen en des te mooier is het eindresultaat.
  • Kwaliteit en vakmanschap. Ieder project, klein of groot, geven we evenveel aandacht. We willen dat het werk dat we afleveren gewoon goed is. Dat geldt voor een complete verbouwing of restauratie, waarbij Bouwbedrijf Balemans als bouwpartner meedenkt, maar ook voor een kleine (onderhouds)klus.
  • Respect voor mens, omgeving en materiaal. Wat we doen moet goed zijn. Ook op de lange termijn. Al het afval wordt op ons terrein zoveel mogelijk gescheiden afgevoerd. In ons werk passen we energiebesparende oplossingen toe of adviseren we daarover. 
Lees meer over ons

Bouwplannen?

Wil je jouw bouwplannen laten uitvoeren door een betrouwbaar bouwbedrijf in Oosterhout? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag eens langs om de plannen en mogelijkheden te bespreken. Vul het contactformulier in op onze contactpagina, bel ons op 076-5212901 of stuur een email naar info@balemans.nl.

Neem gerust contact op