Wij zoeken: Uit het juiste hout gesneden timmermannen!

Bouwbedrijf Balemans is per direct op zoek naar drie timmerlieden 2 die het team kunnen versterken.

Bouwbedrijf Balemans heeft zowel particuliere als zakelijke klanten waarbij de nadruk ligt op particulieren. We richten ons met name op verbouwingen & renovatie en restauratie werkzaamheden. Bouwbedrijf Balemans heeft een eigen werkplaats. In deze werkplaats maken we kozijnen & timmerwerk op maat voor onze klanten. Tevens wordt Bouwbedrijf Balemans voor kleinere werken & onderhoud ingeschakeld. Bouwbedrijf Balemans is aangesloten bij de Vakgroep Restauratie. 

Neem gerust een kijkje op onze projecten die we realiseren of op onze Facebook pagina om een beeld te krijgen van de (lopende) projecten.

Wat vinden wij belangrijk bij Bouwbedrijf Balemans? 

 • Afspraak is afspraak.  
 • Persoonlijk contact.  
 • Kwaliteit en vakmanschap.  
 • Respect voor mens, omgeving en materiaal.

 
Welke timmerman met liefde voor het vak komt ons team versterken? 

Profiel 
Als timmerman heb je je diploma van de vakopleiding: basis en voortgezet en je hebt minimaal 5 jaar relevante ervaring in de bouw. Je wilt graag dagelijks de uitdaging aangaan in renovatie en restauratie. En je vindt het leuk om met je collega’s in verschillende teams aan (bouw)projecten te werken. Daarbij heb je de kwaliteit om de sterke punten van anderen te benutten en anderen te ondersteunen, daar waar ze steun kunnen gebruiken. Je houdt van afwisselend en divers werk.

Eisen

 • Liefde voor het vak. 
 • Communicatief vaardig. Denk aan contact met collega’s, opdrachtgevers (klanten) en onderaannemers. 
 • Verantwoordelijkheidsgevoel. 
 • Bereid bij te blijven op vakgebied. 
 • Proactief. 
 • Klantgericht denken en handelen. 
 • Punctueel. 
 • Denken in mogelijkheden. 

 
Meer gegevens
Beloning en arbeidsvoorwaarden: volgens Bouw CAO timmerman 2. Uren: 40 uur (fulltime). 

Proces 
Op basis van je CV en motivatiebrief nodigen we je uit voor een gesprek op kantoor van Bouwbedrijf Balemans. Als we -na dit gesprek- denken dat je in het team past en de juiste ervaring en scholing hebt, dan nodigen we je uit om een dag mee te werken. Uit alle kandidaten, die een dag meewerken, kiezen we vervolgens drie timmerlieden om het team van Balemans te versterken.  

Solliciteren?

Ben je geïnteresseerd in de functie als timmerman 2 bij Bouwbedrijf Balemans? Wil je solliciteren? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar het emailadres info@balemans.nl. Heb je nog vragen over de functie? Neem dan contact op met Dennis Oomen (M 06-303 684 05) of met Jaco Balemans (M 06-513 62 763).  

Let op!

De functie is inmiddels vervuld. Natuurlijk zijn we altijd op zoek naar vakmannen die uit het juiste hout zijn gesneden. Mocht je het gevoel hebben bij Balemans te passen, neem dan gerust contact met Jaco Balemans op. 

Meer nieuws laden

Nieuws

Topprojecten in 45 jaar Bouwbedrijf Balemans

Lees dit bericht
Nieuws

Ontluchten van de verwarmingsinstallatie: geen overbodige luxe!

Lees dit bericht
Nieuws

De tip van Balemans: klein renovatiewerk aannemen of juist op nacalculatie laten uitvoeren?

Lees dit bericht

Voor jou gevonden!

Een betrouwbare aannemer voor advies, restauratie, verbouwing, renovatie, timmerwerk op maat en/ of onderhoud aan je pand of woning.