E

Restauratie Hoogstraten, België

Erkend restauratie bouwbedrijf Hoogstraten

Balemans is een gecertificeerd en erkend restauratie bouwbedrijf. Afgelopen jaren zijn we verantwoordelijk geweest voor vele zakelijke, maar ook particuliere restauratie projecten in Hoogstraten en omgeving. Onze specialisten denken graag met uw mee en zetten wensen om in een prachtig eindresultaat, een eindresultaat passend bij uw budget.

Restauratie in Hoogstraten? Dat kan!

Modernisering met behoud van authentieke details, dat is precies waar Bouwbedrijf Balemans voor staat. Een pand kan nog zo mooi en monumentaal zijn, het doen van consessies op de leefomgeving is niet iets wat u graag doet. Wij denken daarom mee over de restauratie van uw pand in Hoogstraten of omgeving. Het verbeteren van het leef comfort kan bijvoorbeeld door isolatie, dubbel glas en het gebruik van duurzame materialen. Het originele pand wordt door Balemans netjes gerestaureerd en in de oude staat terug gebracht, terwijl uw leef comfort ook gemoderniseerd wordt.

Restauratie Hoogstraten - België - Bouwbedrijf Balemans

Tips en weetjes van de echte kenners

Bouwbedrijf Balemans heeft een eigen blog, erg interessant voor eigenaren van monumenten. Helemaal interessant voor de eigenaren in Hoogstraten met interesse in een restauratie. Maandelijks delen we er weetjes en tips rondom restauraties. 

Op deze blog leest u, onder andere, alles over:

Meer informatie over restauratie in Hoogstraten

Wellicht heeft u restauratieplannen, maar zijn na het het bezoek aan onze website nog niet al uw vragen beantwoord? Of staat de vorm van restauratie die u zoekt er niet tussen? Neem voor meer informatie en vragen over restauratie in Hoogstraten gerust contact met ons op. Of bel ons direct voor een kennismaking op 076-5212901.

Neem contact op met ons
Gerelateerde projecten

Restauratie monumentaal pand ‘Mon Plaisir’.

Lees verder

Restauratie monumentale Vlaamse schuur

Lees verder

Restauratie Nederlands Hervormde Kerk Numansdorp

Lees verder

Restauratie gemeentelijk monument

Lees verder

Gevelrestauratie van een woning

Lees verder