E

Aannemer Roosendaal

Ervaren aannemer in Roosendaal

Bouwbedrijf Balemans is al meer dan 40 jaar actief als aannemer in Roosendaal voor aanbouw, verbouwrestauratie en renovatie projecten. Sinds 1974 zijn wij al actief in Roosendaal en omgeving en hebben wij diverse projecten op mogen leveren voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Wij zijn echte vakspecialisten als het gaat om restauratiewerk. Niet voor niets zijn wij als "Erkend Restauratie Bouwbedrijf" aangesloten bij de Vakgroep Restauratie.

Uw verbouw- of restauratieproject is bij ons in de juiste handen.

Als aannemer in Roosendaal nemen we u zorgen uit handen

Complete maatwerk projecten hebben ook een maatwerk aanpak nodig. Uw aanbouw- of verbouwproject is een project wat u aan de beste mensen wilt toevertrouwen. Een bedrijf wat het werk voor u uit handen neemt. Als ervaren aannemer in Roosendaal kunt u dit project aan ons toevertrouwen. Wij zorgen voor het juiste team, adviseren u over de te gebruiken materialen, schakelen de beste loodgieters en elektriciens in en zorgen voor het complete projectmanagement.

Wij zijn een ambachtelijke aannemer in Roosendaal

Bij Bouwbedrijf Balemans hebben wij de beschikking tot onze eigen werkplaats. In deze werkplaats maken wij het houtwerk zoals kozijnen en sierlijsten perfect op maat. Wij adviseren u graag over het soort hout wat het beste gebruikt kan worden voor uw project. Ons houtwerk wordt op ambachtelijke manier gemaakt, met de moderne vereisten van nu zoals isolatie.

Waarom kiezen voor deze aannemer in Roosendaal?

    • Afspraak is afspraak. Onze werkwijze is transparant en helder. We delen onze kennis en informatie met u als klant. Omdat we als aannemer in Roosendaal aangesloten zijn bij Bouwgarant en Vakgroep Restauratie heeft u optimale zekerheid en garantie en weet u zeker dat uw project bij ons in de juiste handen is.
    • Persoonlijk contact. We overleggen, denken mee en adviseren u gedurende het hele project. Hoe beter we weten wat u wil, des te beter kunnen we daar op inspelen en des te mooier is het eindresultaat.
    • Kwaliteit en vakmanschap.Ieder project, klein of groot, geven we evenveel aandacht. We willen dat het werk dat we afleveren gewoon goed is. Dat geldt voor een complete verbouwing of restauratie, waarbij Bouwbedrijf Balemans als bouwpartner meedenkt, maar ook voor een kleine (onderhouds)klus.
    • Respect voor mens, omgeving en materiaal. Wat we doen moet goed zijn. Ook op de lange termijn. Al het afval wordt op ons terrein zoveel mogelijk gescheiden afgevoerd. In ons werk passen we energiebesparende oplossingen toe of adviseren we daarover. We zijn aangesloten bij Meer met minder.

Kennismaken?

Wij komen graag eens langs om uw aanbouw- verbouw- of restauratieplannen te bespreken. Als aannemer in Roosendaal geloven wij er namelijk in dat er met persoonlijk contact veel onnodig werk voorkomen kan worden. Bel ons op telefoonnummer 076-5212901 of vul het contactformulier in. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen voor het maken van een afspraak.

Neem contact met ons op
Gerelateerde projecten

Restauratie Rijksmonument “De Drye Astonnen”.

Lees verder

Transformatie: Van rookhuisje naar tuinhuisje.

Lees verder

Nieuwe kozijnen

Lees verder

Renovatie en verbouwing van een vrijstaande woning

Lees verder