Ervaren aannemer in Roosendaal

Bouwbedrijf Balemans is al meer dan 45 jaar actief als aannemer in Roosendaal voor aanbouw, verbouwrestauratie en renovatie projecten. Sinds 1974 zijn wij al actief in Roosendaal en omgeving en hebben wij diverse projecten op mogen leveren voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Wij zijn echte vakspecialisten als het gaat om restauratiewerk. Niet voor niets zijn wij als "Erkend Restauratie Bouwbedrijf" aangesloten bij de Vakgroep Restauratie.

Uw verbouw- of restauratieproject is bij ons in de juiste handen.

 

 

Als aannemer in Roosendaal nemen we de zorgen uit handen

Complete maatwerk projecten hebben ook een maatwerk aanpak nodig. Jouw aanbouw- of verbouwproject is een project wat je aan de beste mensen wilt toevertrouwen. Een bedrijf wat het werk voor jou uit handen neemt. Als ervaren aannemer in Roosendaal kun je dit project aan ons toevertrouwen. Wij zorgen voor het juiste team, adviseren je over de te gebruiken materialen, schakelen de beste loodgieters en elektriciens in en zorgen voor het complete projectmanagement.

Wij zijn een ambachtelijke aannemer in Roosendaal

Bij Bouwbedrijf Balemans hebben wij de beschikking over onze eigen (machinale) werkplaats. In deze werkplaats maken wij het houtwerk zoals kozijnen en sierlijsten perfect op maat. Wij adviseren jou graag over het soort hout wat het beste gebruikt kan worden voor het te maken object. Ons houtwerk wordt op ambachtelijke manier gemaakt, met de moderne vereisten van nu zoals isolatie en duurzaamheid.

Neem eens een kijkje in de keuken van onze machinale werkplaats. We hebben een filmpje gemaakt waarin de diversiteit van het werk goed te zien is.

Waarom kiezen voor deze aannemer in Roosendaal?

Bouwbedrijf Balemans werkt volgens dé vier pijlers:

  • Afspraak is afspraak. Onze werkwijze is transparant en helder. We delen onze kennis en informatie met jou als klant. Omdat we als aannemer in Roosendaal aangesloten zijn bij Bouwgarant en de Vakgroep Restauratie heb je optimale zekerheid en garantie en weet je zeker dat het project bij ons in de juiste handen is.
  • Persoonlijk contact. We overleggen, denken mee en adviseren samen met jou gedurende het hele project. Hoe beter we weten wat je wil, des te beter kunnen we daar op inspelen en des te mooier is het eindresultaat.
  • Kwaliteit en vakmanschap. Ieder project, klein of groot, geven we even veel aandacht. We willen dat het werk dat we afleveren gewoon goed is. Af is. Dat geldt voor een complete verbouwing of restauratie, waarbij Bouwbedrijf Balemans als bouwpartner meedenkt, maar ook voor een kleine klus of onderhoud aan het pand.
  • Respect voor mens, omgeving en materiaal. Wat we doen moet goed zijn. Ook op de lange termijn. Al het afval wordt op ons terrein zoveel mogelijk gescheiden afgevoerd. In ons werk passen we energiebesparende oplossingen toe of adviseren we daarover. 
 

Meer weten over onze werkwijze

Kennismaken?

Wij komen graag eens langs om de aanbouw-, verbouw- of restauratieplannen te bespreken. Als aannemer in Roosendaal geloven wij er namelijk in dat met persoonlijk contact veel onnodig werk wordt voorkomen. Bel ons op telefoonnummer 076-5212901 of vul het contactformulier in. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen voor het maken van een afspraak.

Neem dan contact op