E
Onze geschiedenis

Piet Balemans startte in 1974 het aannemingsbedrijf samen met zijn broer Frans. In 1989 besloten de beide broers in goede harmonie uit elkaar te gaan. Piet ging verder met Bouwbedrijf Balemans en richtte zich steeds meer op verbouwingen en onderhoud. In 1999, het jaar dat Bouwbedrijf Balemans 25 jaar bestond, overleed Piet –veel te vroeg- op 52 jarige leeftijd. Zoon Jaco nam het bedrijf van zijn vader over en zet tot op heden succesvol alle werkzaamheden voort.

Inmiddels is Balemans aangesloten bij een aantal belangrijke vakorganisaties zoals Vakgroep Restauratie en Bouwgarant. Zij toetsen ons regelmatig op vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid. Het geeft u als klant zekerheid en garantie.

Balemans anno nu

Het aannemingsbedrijf bestaat uit zo’n 20 medewerkers. Onze thuisbasis is in Effen, aan de rand van Breda. Het moderne kantoorpand en de ruime werkplaats zijn onze visitekaartjes. Hier liggen de fundamenten van het bedrijf en hebben we volop de ruimte. Iedere morgen vertrekken vanaf hier alle blauwe Balemans-busjes met onze mensen en benodigde materialen.

Foto: Jaco Balemans.