E

Restauratie Etten-Leur

Erkend restaurateur in Etten-Leur

Heeft u plannen om uw (rijks)monument in Etten-Leur te gaan restaureren? Dan ben u bij ons bij de juiste restaurateur. Wij zijn al meer dan 40 jaar actief in Etten-Leur en omstreken als restaurateur van rijksmonumenten van zowel particulieren als gemeenten. En wij nemen ons vak serieus. Dat is de reden dat wij aangesloten zijn bij de Vakgroep Restauratie en ons als enige in West-Brabant "Erkend Restauratie Bouwbedrijf" mogen noemen.

Restaureren is een vak apart

Wij werken op ambachtelijke wijze, zoals het hoort. Het timmerwerk wordt compleet het de hand gemaakt in onze eigen werkplaats, waar onze timmermannen puur vakwerk afleveren. Wij gebruiken de best passende houtsoorten voor het restaureren en brengen handmatig de profilering aan. Daarnaast kijken wij ook naar de moderne details zoals de isolatie en oplossingen zoals dubbel glas. Zo moderniseren wij uw monument, met het behoud van authentieke details.

Restauratie Etten-Leur

Dit restauratieproject hebben wij onlangs in de omgeving van Etten-Leur opgeleverd.

Uw restauratie project in Etten-Leur

Heeft u een (rijks)monument of authentieke details in uw pand in Etten-Leur die u wilt laten restaureren? Wij komen graag eens een keertje langs om uw plannen door te spreken en antwoorden te geven op uw vragen. Neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 076-5212901 of vul het contactformulier in op de contactpagina.

Klik hier voor de contactgegevens
Gerelateerde projecten

Restauratie Rijksmonument “De Drye Astonnen”.

Lees verder

Restauratie van een boerderij

Lees verder

Restauratie monumentaal pand ‘Mon Plaisir’.

Lees verder

Restauratie van een rijksmonumentale boerderij

Lees verder

Restauratie monumentale Vlaamse schuur

Lees verder

Restauratie Evangelisch Lutherse Kerk Breda

Lees verder