Restauratie Etten-Leur

Erkend restaurateur in Etten-Leur

Heb je plannen om jouw (rijks)monument in Etten-Leur te gaan restaureren?

Dan ben je bij ons bij de juiste restaurateur. Wij zijn al meer dan 45 jaar actief in Etten-Leur en omstreken als restaurateur van rijksmonumenten van zowel particulieren als gemeenten. En wij nemen ons vak serieus. Dat is de reden dat wij aangesloten zijn bij de Vakgroep Restauratie en ons als enige in West-Brabant "Erkend Restauratie Bouwbedrijf" mogen noemen.

Restaureren is een vak apart

Wij werken op ambachtelijke wijze, zoals het hoort. Het timmerwerk wordt compleet met de hand gemaakt in onze eigen werkplaats, waar onze timmermannen puur vakwerk afleveren. Wij gebruiken de best passende houtsoorten voor het restaureren en brengen handmatig de profilering aan. Daarnaast kijken wij ook naar de moderne details zoals de isolatie en oplossingen zoals dubbel glas. Zo moderniseren wij jouw monument met het behoud van authentieke details.

Lees meer over onze werkplaats

Jouw restauratie project in Etten-Leur

Heb je een (rijks)monument of authentieke details in het pand in Etten-Leur die je wilt laten restaureren? Wij komen graag eens een keertje langs om de plannen door te spreken en antwoorden te geven op jouw vragen. Neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 076-5212901 of vul het contactformulier in op de contactpagina.

Neem contact op