Betrouwbare aannemer voor jouw woning renovatie in Breda

Ben je op zoek naar een betrouwbare aannemer? Kies dan voor Balemans! Balemans verzorgt verbouwingrestauratierenovatie of onderhoud van uw pand. Wij kiezen altijd voor kwaliteit met eerlijke en goede materialen. Met ambachtelijk timmerwerk dat uit onze eigen (machinale) werkplaats komt. Waar uiteraard uiterst vakbekwame mensen werken. Samen bouwen we graag aan jouw project! Voor woning renovatie in Breda kies je voor Balemans.

Prettige renovatie aan je woning in Breda

Wil je meer ruimte creëren? Een dakkapel of een aanbouw? Is je pand aan een opknapbeurt toe? Of is jouw woning in Breda toe aan een renovatie? Bij ons zit je goed, wij zijn van alle markten thuis! Wij geven je volledige garantie en zekerheid. Balemans snapt als geen ander dat elke situatie anders is en we denken graag met je mee. Dankzij onze jarenlange ervaring adviseren wij jou uitstekend voor elke soort project. Communicatie is bij ons de sleutel tot succes, samen met jou wordt gekeken naar de beste oplossing voor uw pand. Tevens word je tijdens het gehele traject geïnformeerd over de voortgang.

Woning renovatie in Breda: alles goed geregeld!

Bij Balemans regelen en coördineren we alles, van begin tot eind. Er komt stiekem toch veel kijken bij het renoveren van een woning in Breda. Timmerwerk, sloopwerk, schilderwerk en ga zo maar door. Ondanks dat we samenwerken met veel gecertificeerde en betrouwbare bouwpartners, blijven wij natuurlijk altijd het aanspreekpunt.

Voordat wij starten met het project krijg je een eerlijk inzicht in de kosten. De offerte wordt gedetailleerd uitgewerkt en samen besproken. Zo voorkomen we dat je voor onverwachte kosten komt te staan.

Neem contact op voor renovatie aan je woning in Breda

Voor meer informatie over renovatie kun je altijd contact opnemen met één van onze vakmensen. Als je liever direct een medewerker wilt spreken, bel dan 076-5212901.

Neem dan contact op