E

Aannemersbedrijf Oosterhout

Uw aannemersbedrijf in Oosterhout

Bouwbedrijf Balemans is actief als aannemersbedrijf in Oosterhout voor onder andere aan- en verbouwprojecten, en voor renovatie en restauratie projecten. Al sinds 1974 zijn wij actief als bouwbedrijf en hebben wij voor vele particuliere en zakelijke klanten in Oosterhout diverse projecten opgeleverd. Van het restaureren van sierlijsten tot het zetten van een compleet nieuwe aanbouw, onze vakspecialisten staan klaar om voor u aan de slag te gaan. Omdat wij zijn aangesloten bij Bouwgarant en de Vakgroep Restauratie weet u dat uw bouwproject bij ons in de juiste handen is.

Voor aanbouw- of verbouwplannen komt u bij ons aannemersbedrijf in Oosterhout

Wilt u uw woning in Oosterhout gaan verbouwen of heeft u plannen voor het plaatsen van een nieuwe aanbouw? Dan weet u vast dat dit een hoop plannen met zich meebrengt. Wilt u er zeker van zijn dat u de juiste plannen maakt? Laat dit dan over aan de specialisten van ons aannemersbedrijf in Oosterhout.

Dankzij onze uitgebreide kennis en kunde kunnen wij de beste mensen inzetten voor de juiste projecten. Daarnaast kunnen wij een reële planning voor u opzetten, met de daaraan gekoppelde begroting.

Aannemersbedrijf Oosterhout

Bij ons aannemersbedrijf in Oosterhout vinden we het belangrijk dat u precies weet waar u aan toe bent bij uw verbouwing. Onze gestructureerde werkwijze geeft u duidelijkheid gedurende het hele bouwtraject. U treft ons regelmatig voor overleg en we houden u op de hoogte van de voortgang. En uiteraard kunt u ons altijd met uw vragen bellen of mailen.

Restauratie door een aannemersbedrijf in Oosterhout

Restaureren is een vak apart. En wij voeren dit vak met liefde uit. Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgebouwd met het restaureren van sierlijsten, ornamenten of zelfs complete panden en kerken. Dankzij onze eigen werkplaats kunnen wij vele onderdelen zelf op maat (na)maken. Hierdoor behouden wij alle details, met gebruik van de middelen van nu.

Aannemersbedrijf Oosterhout restauratie

De afgelopen jaren hebben wij vele mooie delen in onze eigen werkplaats gemaakt. En daar zijn wij best trots op. Zo weten we welk houtwerk er past bij een jaren dertig huis, een monumentenpand uit de 19e eeuw, een kerk uit de jaren 1600 of een monumentale boerderij. We kiezen de juiste constructie en het meest geschikte materiaal. Passend in uw budget.

Aannemersbedrijf in Oosterhout nodig? Bel ons!

Benieuwd naar wat ons aannemersbedrijf in Oosterhout voor u kan betekenen? Wij komen graag eens langs om over uw aanbouw-, verbouw-, renovatie of restauratieplannen te praten. Neem contact met ons op door het invullen van het contactformulier of bel ons op via telefoonnummer 076-5212901.

Neem contact met ons op
Gerelateerde projecten

Transformatie: Van rookhuisje naar tuinhuisje.

Lees verder

Bouw zwembadhuis

Lees verder

Zolderverbouwing advocatenkantoor Oosterhout

Lees verder

Renovatie en verbouwing van een vrijstaande woning

Lees verder