Aannemersbedrijf Oosterhout

Uw aannemersbedrijf in Oosterhout

Bij ons in de juiste handen

Bouwbedrijf Balemans is actief als aannemersbedrijf in Oosterhoutbij verbouwprojecten, renovatie en restauratie projecten. Al sinds 1974 zijn wij actief als bouwbedrijf en hebben wij voor vele particuliere en zakelijke klanten in Oosterhout diverse projecten opgeleverd. Van het restaureren van sierlijsten tot het zetten van een compleet nieuwe aanbouw, onze vakspecialisten staan klaar om voor jou aan de slag te gaan. Omdat wij zijn aangesloten bij Bouwgarant en de Vakgroep Restauratie weet je dat jouw bouwproject bij ons in de juiste handen is.

Voor aanbouw- of verbouwplannen komt u bij ons aannemersbedrijf in Oosterhout

Wil je jouw woning in Oosterhout gaan verbouwen of heb je plannen voor het plaatsen van een nieuwe aanbouw? Dan weet je vast dat dit een hoop plannen met zich meebrengt. Wil je er zeker van zijn dat je de juiste plannen maakt? Laat dit dan over aan de specialisten van ons aannemersbedrijf in Oosterhout. Dankzij onze uitgebreide kennis en kunde kunnen wij de beste mensen inzetten voor de juiste projecten. Daarnaast kunnen wij een reële planning opzetten met de daaraan gekoppelde begroting.

Onze vakmannen

Bij ons aannemersbedrijf in Oosterhout vinden we het belangrijk dat je precies weet waar je aan toe bent bij de verbouwing. Onze gestructureerde werkwijze geeft u duidelijkheid gedurende het hele bouwtraject. Je treft ons regelmatig voor overleg en we houden je op de hoogte van de voortgang. En uiteraard kan je ons altijd met vragen bellen of mailen.

Hoe wij te werk gaan

Restaureren is een vak apart

Wij voeren dit vak met liefde uit. Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgebouwd met het restaureren van sierlijsten, ornamenten of zelfs complete panden en kerken. Dankzij onze eigen werkplaats kunnen wij vele onderdelen zelf op maat (na)maken. Hierdoor behouden wij alle details, met gebruik van de middelen van nu.

De afgelopen jaren hebben wij vele mooie delen in onze eigen werkplaats gemaakt. En daar zijn wij best trots op. Zo weten we welk houtwerk er past bij een jaren dertig huis, een monumentenpand uit de 19e eeuw, een kerk uit de jaren 1600 of een monumentale boerderij. We kiezen de juiste constructie en het meest geschikte materiaal. Passend in het budget.

Bekijk nog meer projecten

Aannemersbedrijf in Oosterhout nodig? Bel ons!

Benieuwd naar wat ons aannemersbedrijf in Oosterhout voor jou kan betekenen? Wij komen graag eens langs om over de aanbouw-, verbouw-, renovatie of restauratieplannen te praten. Neem contact met ons op door het invullen van het contactformulier of bel ons op via telefoonnummer 076-5212901.

Neem contact op